Slik gjør du det:
I ovn ved 180 grader i 35–40 minutter
Forvarm stekeovnen. smør et ildfast fat som rommer vel 1 liter. Rør smør og sukker hvitt og kremaktig, rør inn ett egg om gangen. Rør kaffepulveret ut i varm melk. Vend melet med bakepulver i smørkremen vekselvis med kaffen.
Rør inn sjokoladen til slutt. Hell røren i formen og stek puddingen nede i ovnen til den er fast og har hevet seg. Bland alle ingrediensene til sausen.
Sikt melis over sjokoladepuddingen og server den med sausen og krem eller is.
Tips!
Pass varmen godt når du smelter sjokolade så den ikke blir brent. du har best kontroll om den smeltes i vannbad, men det kan også gjøres i mikroovn på middels varme i ca. 30 sekunder.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.