Varmrøkt fisk med kremet potet- og eplesalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Varmrøkt fisk med kremet potet- og eplesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok potetene møre og del i terninger. Skjær epler og rødbeter i terninger og finhakk løken. Bland dette og potetene i rømmen, og smak til med rødbetelake, salt, pepper og gressløk. Velg varmrøkt fisk etter smak og tilgang (f.eks. ørret, laks, makrell eller sild). Server med ristet surdeig- eller rugbrød, kremet potet- og eplesalat, grønn salat og smilende egg (kokt i 8-9 min).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Sildesalat
fav Tid: 30 min
Rødmende makrell