Vassgraut -
Foto: tine.no

Vassgraut

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann og salt. Dryss på melet under kraftig visping så grøten blir jevn og uten klumper. La grøten småkoke ca. 10 min. under lokk. Rør i den av og til så den ikke svir seg i bunnen. Serveres med søt eller sur melk. Sukker eller eplemos er godt på grøten. Oppskriften er hentet fra boken "Korn- og baketradisjoner" av Gudrun Ulltveit

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Hirsegrøt
fav Tid: 30 min
Rømmegrøt
fav Tid: 1440 min
Bordstabelbakkels