Slik gjør du det:
Rør sammen mandelsmør og vanilje.
Rør inn lønnesirupen, og rør så inn mandelmelet.
Rull deigen til kuler og sett på et bakepapir.
Sett kulene i kjøleskapet mens du smelter sjokoladen.
Brekk opp sjokoladen i mindre biter.
Smelt sjokoladen i microbølgeovn på lav varme, kun 15 sekunder om gangen. Rør godt etter hver gang.
Dypp kulene i sjokoladen og sett tilbake på bakepapiret.
Smelt hvit sjokolade på samme måte som den mørke, og ringle over kulene. Sett i kjøleskapet ca. 10 minutter for å stivne.
Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Oppbevar i kjøleskapet, gjerne i en boks med lokk.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.