Veganske mandeltrøfler med sjokoladetrekk! - Seige inni, med litt crunch, og dekket i sjokolade. Her er konfekten de fleste kan kose seg med. De er nemlig veganske, glutenfrie og søtet med kun mørk lønnesirup!
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Veganske mandeltrøfler med sjokoladetrekk!

Seige inni, med litt crunch, og dekket i sjokolade. Her er konfekten de fleste kan kose seg med. De er nemlig veganske, glutenfrie og søtet med kun mørk lønnesirup!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sammen mandelsmør og vanilje.

Rør inn lønnesirupen, og rør så inn mandelmelet.

Rull deigen til kuler og sett på et bakepapir.

Sett kulene i kjøleskapet mens du smelter sjokoladen.

Brekk opp sjokoladen i mindre biter.

Smelt sjokoladen i microbølgeovn på lav varme, kun 15 sekunder om gangen. Rør godt etter hver gang.

Dypp kulene i sjokoladen og sett tilbake på bakepapiret.

Smelt hvit sjokolade på samme måte som den mørke, og ringle over kulene. Sett i kjøleskapet ca. 10 minutter for å stivne.

Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Oppbevar i kjøleskapet, gjerne i en boks med lokk.

Oppskrift:

The Vanilla Monologues

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.