Slik gjør du det:
Skrell og hakk løk og hvitløk. Skjær paprikaen i små terninger. Skrell og skjær potetene i terninger.
Fres grønnsakene i smør, tilsett Quorn-farsen og la alt bli brunt. Bland i krydderne og la dem surre med en stund.
Tilsett tomatpuré, tomater, vann, buljong og poteter.
Kok suppen under lokk ca. 20 minutter. Smak til med salt og pepper. Strø over hakket persille og server med en klatt crème fraîche.
Hva er Quorn?
I begynnelsen av 1960-årene var ernæringsfysiologer og helseeksperter redde for at den spådde befolkningsøkningen skulle lede til en global mangel på mat og protein. Matforskere begynte å lete etter nye proteinkilder.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.