Vegetarisk gulasjsuppe -
Foto: Linnea press

Vegetarisk gulasjsuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell og hakk løk og hvit­løk. Skjær pap­ri­ka­en i små ter­nin­ger. Skrell og skjær po­te­te­ne i ter­nin­ger.

Fres grønn­sa­ke­ne i smør, til­sett Quorn-far­sen og la alt bli brunt. Bland i kryd­der­ne og la dem sur­re med en stund.

Til­sett to­mat­pu­ré, to­ma­ter, vann, bul­jong og po­te­ter.

Kok sup­pen un­der lokk ca. 20 mi­nut­ter. Smak til med salt og pep­per. Strø over hak­ket per­sil­le og ser­ver med en klatt crè­me fraîche.

Hva er Quorn?

I be­gyn­nel­sen av 1960-åre­ne var er­næ­rings­fy­sio­lo­ger og hel­se­eks­per­ter red­de for at den spåd­de be­folk­nings­øk­nin­gen skul­le lede til en glo­bal man­gel på mat og pro­tein. Mat­fors­ke­re be­gyn­te å lete et­ter nye pro­te­in­kil­der.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Sellerisuppe
fav Tid: 60 min
Vintergryte