Verdens beste - Oppskriften passer til en stor langpanne.
Foto: Foto: Svein Brimi

Verdens beste

Oppskriften passer til en stor langpanne.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sukker og smør lett og luftig. Tilsett eggeplommer, hvetemel, melk og bakepulver. Kle en stor langpanne med bakepapir. Fordel deigen i et jevnt lag utover. 

Pisk eggehviten til stivt skum med sukker og bre marengsen over deigen i langpannen. Dryss over hakkede mandler.

Sett kaken i ovn på nederste rille og stek ved 180 C.

Når marengstoppen er gyllen, er kaken ferdig stekt. 

Avkjøl kaken i langpannen. Lag romfyllet som angitt på pakken og rør det forsiktig sammen med stivpisket kremfløte. Del langpannekaken i to like deler og legg disse sammen med romkremen i et jevnt, tykt lag i mellom. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kvæfjordkake (
fav Tid: 60 min
Kvæfjordkake (