Slik gjør du det:
Rør sukker og smør lett og luftig. Tilsett eggeplommer, hvetemel, melk og bakepulver. Kle en stor langpanne med bakepapir. Fordel deigen i et jevnt lag utover.
Pisk eggehviten til stivt skum med sukker og bre marengsen over deigen i langpannen. Dryss over hakkede mandler.
Sett kaken i ovn på nederste rille og stek ved 180 C.
Når marengstoppen er gyllen, er kaken ferdig stekt.
Avkjøl kaken i langpannen. Lag romfyllet som angitt på pakken og rør det forsiktig sammen med stivpisket kremfløte. Del langpannekaken i to like deler og legg disse sammen med romkremen i et jevnt, tykt lag i mellom.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.