Viltgryte med rognebærgelé og geitost - Enten du går på jakt i skogen eller butikken er denne oppskriften perfekt når du skal kose deg med en saftig, varm og fyldig viltgryte.
Foto: Erik Hannemann

Viltgryte med rognebærgelé og geitost

Enten du går på jakt i skogen eller butikken er denne oppskriften perfekt når du skal kose deg med en saftig, varm og fyldig viltgryte.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha sopp og madeira i en bolle og la det bløte ut i noen minutter. Skjær kjøttet i terninger. I en stekepanne, kjøttet i smør, ha på salt, pepper og sennepspulver, ca 6-7 minutter på middels varme. Skru av pannen. Hakk sjalottløk, purre, gulrøtter, persillerøtter og selleristenger og skjær baconskivene i skiver. Stek løken gyllen i en gryte sammen med bacon. Knus hvitløken og stek i ett minutt til. Ha i soppen og Madeiraen. Ha i alle kjøttet, grønnsakene, buljong, rognebærgelé og kremfløte. La det koke i minimum 30 minutter, men det blir best når den får koke i flere timer. Pass eventuelt på å etterfylle med væske. Del opp chevre og brunost og bland bitene. Legg osten i bunnen av suppeskålene og hell over. Servér.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Elgkarbonader