Viltkaker med stuede grønnsaker og rørte tyttebær -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Viltkaker med stuede grønnsaker og rørte tyttebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør kvernet kjøtt med salt og pepper. Bland inn krydder, potetmel og egg og spe med melk eller fløte. Form til kaker og stek i smør i panne 4-5 min på hver side. Rens og del grønnsakene i terninger og kok møre i lettsaltet vann. Ta dem opp og la dem renne godt av seg. Lag en fyldig hvit saus. Rist ut melet i litt av den kalde melken. Kok opp resten av melkeblandingen og tilsett meljevningen. Kok opp og la sausen trekke 8-10 min. Smak til med salt, pepper, smør og timian. Tilsett grønnsakene og varm opp. Server viltkakene med mandelpoteter, grønnsaksstuing og rørte tyttebær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gravet reinsdyrfilet
fav Tid: 60 min
Reinsdyrmedaljong