Viltpaté -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Viltpaté

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene i en foodprocessor og kjør sammen til en godt blandet farse. Spe ev med litt mer rødvin eller melk. Hell røren i en godt smurt form på ca 1 1/2 l. Legg baconskiver på toppen. Stek pateen i vannbad i varm stekeovn 175 ºC på nederste rille i ca 1t 15 min. Bruk et steketermometer, det skal vise 76 ºC når pateen er ferdig stekt. Server pateen lun eller kald for eksempel med stekt sopp, rømme eller skogsbæreyoghurt smakt til med rørte tyttebær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Finnbiff
fav Tid: 90 min
Viltterrine
fav Tid: 45 min
Rådyr wallenberg