Viltragu -

Viltragu

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i terninger og brun dem. Rens og grovdel grønnsakene og bland dem med kjøttet. Dryss på salt, pepper og timian og hell på kraft. La retten surre under lokk til alt er mørt, 15-20 minutter. Smak om det trengs mer krydder og server raguen med kokte poteter eller potetmos.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sosekjøtt av elg
fav Tid: 45 min
Elggryte