Viltterrine -

Hovedrett

Viltterrine

Dette trenger du til 4 porsjoner

500 g reinsdyrkjøtt fra bog eller høyrygg

2 stk sjalottløk

5 stk einebær

200 g medisterfarse

2,5 ts salt

1,5 dl rødvin

3 stk egg

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 40 minutter. Mal kjøtt, løk og enebær sammen og rør det sammen med medisterfarse, salt, rødvin og egg. Fyll farsen i godt smurt form og stek terrinen nederst i ovnen til den er gjennomstekt. Avkjøl den under lett press. Server viltterrine med godt brød, pickles, rødbeter, rørte tyttebær eller annet godt tilbehør.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 180 min

Tid: 120 min

Tid: 1440 min

Tid: 45 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Tre ting du absolutt ikke må gjøre neste gang du spiser ute

Du gjør vel ikke dette når du spiser på restaurant?

Les mer

- Dette skjer dessverre noen ganger og er helt uakseptabelt!

Ekspertenes råd: 10 ting du aldri skal gjøre som bryllupsgjest.

Les mer

Med feil sko får ungene kalde og våte føtter

Vi har testet ni vintersko for barn.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK