Viltterrine -

Hovedrett

Viltterrine

4 porsjoner
Dette trenger du:

500 g reinsdyrkjøtt fra bog eller høyrygg

2 stk sjalottløk

5 stk einebær

200 g medisterfarse

2,5 ts salt

1,5 dl rødvin

3 stk egg

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 40 minutter.
Mal kjøtt, løk og enebær sammen og rør det sammen med medisterfarse, salt, rødvin og egg.
Fyll farsen i godt smurt form og stek terrinen nederst i ovnen til den er gjennomstekt. Avkjøl den under lett press.
Server viltterrine med godt brød, pickles, rødbeter, rørte tyttebær eller annet godt tilbehør.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 180 min

Tid: 120 min

Tid: 1440 min

Tid: 45 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Sondre ble sjokkert da han skjønte hva kjæresten (16) planla

Familie og venner reagerte med vantro. Men så fikk alle sammen tenkt seg om.

Les mer

Stor påskequiz for hele familien

25 spørsmål å bryne seg på for både store og små.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK