Viltterrine -

Hovedrett

Viltterrine

4 porsjoner
Dette trenger du:

500 g reinsdyrkjøtt fra bog eller høyrygg

2 stk sjalottløk

5 stk einebær

200 g medisterfarse

2,5 ts salt

1,5 dl rødvin

3 stk egg

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 40 minutter.
Mal kjøtt, løk og enebær sammen og rør det sammen med medisterfarse, salt, rødvin og egg.
Fyll farsen i godt smurt form og stek terrinen nederst i ovnen til den er gjennomstekt. Avkjøl den under lett press.
Server viltterrine med godt brød, pickles, rødbeter, rørte tyttebær eller annet godt tilbehør.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 180 min

Tid: 120 min

Tid: 1440 min

Tid: 45 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Nødhjelp når det virkelig svir

Her er rådene mot sommerens verste plager.

Norsk Ukeblad |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK