Viltterrine -

Hovedrett

Viltterrine

Dette trenger du til 4 porsjoner

500 g reinsdyrkjøtt fra bog eller høyrygg

2 stk sjalottløk

5 stk einebær

200 g medisterfarse

2,5 ts salt

1,5 dl rødvin

3 stk egg

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 40 minutter. Mal kjøtt, løk og enebær sammen og rør det sammen med medisterfarse, salt, rødvin og egg. Fyll farsen i godt smurt form og stek terrinen nederst i ovnen til den er gjennomstekt. Avkjøl den under lett press. Server viltterrine med godt brød, pickles, rødbeter, rørte tyttebær eller annet godt tilbehør.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 180 min

Tid: 120 min

Tid: 1440 min

Tid: 45 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Vinnerne kommer nok til å overraske deg!

Vi har testet 11 typer lettost og gulost.

Les mer

Testen kan vise grad av depresjon

Får du over tjue poeng, bør du søke hjelp.

Les mer

Hvorfor er det vanskelig å servere Cola light i luften?

QUIZ: Dette visste du garantert ikke om fly.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK