Vinbladruletter -

Vinbladruletter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

La de hermetiske vinbladene ligge i varmt vann i ca. 20 minutter. Skyll dem siden er par ganger i kaldt vann. Kok risen i ca. 5 minutter og skyll den i kaldt vann. Bland alle ingrediensene til fyllet. Legg et par ts av fyllet på hvert blad og pakk dem inn i ruletter. Spar en håndfull vinblad. Legg de ekstra vinbladene i bunnen av et kokekar. Legg rulettene på bladene med skjøten ned. Fordel den grovhakkede hvitløken, sitronsaften, vann, samt salt og pepper over rulettene. Plasser en flat tallerken oppå rulettene slik at de ikke åpner seg under kokingen. La rulettene koke på lav varme i ca. 1 ½ time, tilsett litt vann av og til. Kan også serveres kalde.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Hummus