Vintergryte - Rotgrønnsaker, kål og bønner sammen med spennende krydder. Med naturris som tilbehør, blir dette en vitaminbombe når vi trenger det som mest.
Foto: Linnea Press

Vintergryte

Rotgrønnsaker, kål og bønner sammen med spennende krydder. Med naturris som tilbehør, blir dette en vitaminbombe når vi trenger det som mest.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell løken, skjær den i skiver og hakk hvitløken. Strimle kål, skrell rotfrukter og poteter og skjær i gode biter. Sett potetene til side. Fres løken i olivenolje uten at den får farge. Ha i hvitløk og rotfrukter og la det frese med. Tilsett krydder, fond/buljong og vann. La alt koke på svak varme til rotfruktene er møre, i 30–40 minutter. Ha i potetene etter 15 minutter. Skyll bønnene i kaldt vann og la dem renne av. Bland i bønner og sitronskall og gi gryten et oppkok. Smak til med tabasco og salt. Server med kokt naturris og en klatt yoghurt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.