Wagyu tataki med sprø lotusfrukt, persille og ponzu limedressing -

Wagyu tataki med sprø lotusfrukt, persille og ponzu limedressing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjøttet pensles med olje og stekes på alle sider i en svært varm panne. Kjøttet skal brunes, ikke gjennomstekes. Krydre med salt og pepper. Lotusfrukten skrelles og skjæres i 2-3 mm tynne skiver. Stek skivene i frityrolje (180 grader) til de får farge. Drysses med salt etter steking. Persillen skylles og friteres i oljen (180 grader) til den blir klar grønn. Vårløkene skjæres i tynne skiver og vaskes. Legg dem i kaldt vann i ca. 1 time. Riseddik, soya og lime blandes sammen til ponzu. Kjøttet skjæres i 5 mm tykke skiver og anrettes på en flat tallerken. Hell ponzuen over. Vårløk, lotusblomst og persille legges på toppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.