Waldorfsalat - Her er en klassisk oppskrift på Waldorfsalat. Om waldorfsalaten blir god veldig avhengig av at du klarer å smake deg fram til forholdet mellom sukker og sitronsaft i dressingen. Lykke til!
Foto: Inkognito

Waldorfsalat

Her er en klassisk oppskrift på Waldorfsalat. Om waldorfsalaten blir god veldig avhengig av at du klarer å smake deg fram til forholdet mellom sukker og sitronsaft i dressingen. Lykke til!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Passer til kokt skinke, tunge, kalkun, kylling eller roastbiff. Bland sammen dressingen og sett den i kjøleskapet. Hodekålen finsnittes, druene deles i to (fjern eventuelle steiner) og valnøttkjernene grovhakkes. Skjær epler og ananas i terninger og stangsellerien i skiver. Bland ingrediensene forsiktig med dressingen. Pynt med druer og valnøttkjerner. Alternativt kan du bruke pekannøtter eller hasselnøtter i salaten. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Waldorf-salat
fav Tid: 5 min
Anapina