Wallenbergare - svenske kjøttboller - Dette er svenskenes luksusversjon av kjøttboller.
Foto: Erik Hannemann

Wallenbergare - svenske kjøttboller

Dette er svenskenes luksusversjon av kjøttboller.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær bort skorpene og legg loffskivene i vann i tre-fire minutter. Klem ut væsken med hendene og ha det i en bolle.

Ha kjøtt, eggeplomme, halvparten av kremfløten, salt og pepper i bollen. Bland kraftig sammen. Pisk resten av fløten halvstiv og vend den inn. (Du kan droppe den piskede fløten).

Legg brødraspet på en tallerken. Skyld hendene med kaldt vann og form kjøttfarsen til kjøttkaker. Vend dem raskt i brødraspet.

Stek dem forsiktig i smør på begge sider.

Klassisk tilbehør er tyttebærsyltetøy, potetmos og erter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?