Wiener backhendl -

Wiener backhendl

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland mel, salt og pepper og vend kyllinglårene i det, deretter i egg vispet sammen med vann og til slutt i strøbrød. La kyllinglårene ligge noen minutter på tørt underlag så paneringen fester seg. Varm oljen - bruk soyaolje eller solsikkeolje - til ca. 160°, en brødterning blir brun på 2 minutter. Stek kyllinglårene i ca. 10 minutter. Ta dem opp og varm oljen til 180°. Stek kyllinglårene til de er gylne og sprø, ca. 5 minutter. Server dem med en frisk salat, eventuelt også ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.