Wokstekt svinekjøtt med chili og basilikum - Her er en thailandsk wok som er rask å lage og som brenner deilig på tunga.
Foto: Alf Börjesson

Wokstekt svinekjøtt med chili og basilikum

Her er en thailandsk wok som er rask å lage og som brenner deilig på tunga.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Finhakk hvitløk og bland med chilipasta til en grov puré. 2. Stek halvparten av kjøttet i olje i 2-3 minutter på sterk varme. Ta ut kjøttet og stek resten. Ha alt kjøttet i woken, tilsett chili- og hvitløksblandingen og stek videre i 2-3 minutter. 3. Ha i sjampinjong, løk, bambusskudd, bønner og paprika og stek videre i 2-3 minutter. 4. Avslutt med vann, fiskesaus, østersaus og sukker. Bland godt med resten før vårløk og basilikum tilsettes. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Favorittpasta