Slik gjør du det:
1. Lag puddingen ved først å skjære fisken i terninger. Sett den kaldt i fryseren ca 1/2 time sammen med egg og fløte. 2. Ha fisketerninger og salt i en foodprocessor. Kjør massen med egg og fløte. 3. Hakk urtene. Finhakk paprika ved å fjerne innmaten først. Ha alt opp i kjøkkenmaskinen. Smak til med salt og pepper. 4. Fyll farsen i en terrin eller brødform. Pensle farsen på toppen med litt smeltet smør. 5. Stek på 180°C i ca 20-25 minutter. Avkjøl. 6. Skjær puddingen i 2 cm tykke skiver. Krydre med paprikapulver og karri. Stek skivene gylne i smør på panne. 7. Lag sausen ved å finhakke sjalottløk som freses i smør med karri i en kjele. Hell på hvitvinen. Kok godt inn. Tilsett fløte og fiskekraft. La sausen småkoke til den er kokt inn til det halve. Jevn sausen med litt maisennamel rørt ut i vann. La sausen koke opp etter at melet er rørt inn. Smak til med salt og nykvernet pepper. 8. Server pudding og saus med sprø poteter og smørdampede grønnsaker rundt.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.