Yoghurtbrød med havregryn, frukt og nøtter -
Foto: TV2

Yoghurtbrød med havregryn, frukt og nøtter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Varm yoghurt og vann til fingervarmt. Løs fersk gjær opp i litt av væsken. Tørrgjær blandes i melet.

Tilsett mel, frukt og nøtter og elt sammen til en glatt smidig deig.

Dekk bakebollen med plast og sett deigen til heving ca 30 min. Ta deigen ut på bakebord, del i to, elt form til to brød og legg i smurte former (a ca 1 liter). Dekk med plast og sett til etterheving ca 50 min.

Pensle med egg eller vann og dryss over havregryn. Stek på nederste rille i varm stekeovn 200 ºC i 45-50 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?