Yoghurtmarinert rødspettefilet med pasta og kremete grønnsaker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Yoghurtmarinert rødspettefilet med pasta og kremete grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mariner rødspettefileter i yoghurt med jordbær og rabarbrasmak. Rull sammen filetene og stek i ovn 180 grader, ca 10 min. Fres kinakål, eple og gulrot i smør. Ha fløte i kjelen og småkok til kremet konsistens. Serveres med pasta. Laget av kokkene Klas Roger Arvesen og Ellen Margrethe Kalvenes.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Fiskeruletter