Slik gjør du det:
Skrell ananasen og skjær bort den grove biten i midten. Del ananaskjøttet i små biter. Varm sirup, sukker og sitronsaft i en gryte under omrøring. Legg i ananasbitene når sukkeret har løst seg opp og la det koke i 3 minutter under omrøring. Kok videre i 10 minutter til ananasen er blitt myk. Avkjøl.
Knus kjeksen i en hurtigmikser og bland inn smeltet smør. Ha kjeksblandingen i en paiform og klem den godt sammen til en jevn kakebunn, klem kjeksen også opp over kantene i formen. Bruk en paiform med løs bunn, 20 cm i diameter, eller en avlang paiform 26x16 cm. Stek paibunnen nederst i ovn ved 175 grader i ca 15 minutter. Avkjøl.
Legg gelatinplatene i kaldt vann til de er myke.
Visp sammen kremost, sukker, vaniljesukker og yoghurt til luftig krem. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem ut i 1/4 kokende vann. Hell gelatinen i ostekremen og bland godt.
Ta opp avkjølte ananasbiter fra sirupen og bland bitene inn i ostekremen.
Fordel ostekremen over paiskallet og sett kjølig i ca 4 timer.
Visp creme fraiche til en krem. Bre den over ostekaken og fordel resten av ananassirupen over.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.