Yogurt - kokospannacotta

Yogurt - kokospannacotta

Pannacotta er en enkel dessert som kan lages dagen i forveien!

Oppskrift av: Ole Martin Alfsen
60 minutter
Dessert

Ingredienser

  • 2 dl

    melk
  • 5 dl

    fløte
  • 0.5 l

    yoghurt
  • 0.5 l

    kokos krem
  • 6 pl

    gelatin
  • 3 dl

    sukker
  • 1 stk

    vaniljestang
  • Slik gjør du det:

    Legg gelatinen til bløt i kaldt vann.
    Kok opp melk, fløte, sukker, vanilje. Trekk kjelen til side, la trekke uten varme i 10 minutter. Kok opp igjen. Klem ute væsken av gelatinbladene og rør de inn i den varme blandingen. Tøm yoghurten og kokos over i en bolle, sil det varme over i yoghurten mens du rører så det ikke blir klumper.
    Helles i formen den skal serveres i - glass, kopper etc. konsistensen er så bløt at den ikke kan hvelves som en vanlig pannacotta. Kan toppes med en bærsalat og sorbet.

    Kanskje disse også frister?