Yogurt - kokospannacotta - Pannacotta er en enkel dessert som kan lages dagen i forveien!
Foto: TVNorge

Yogurt - kokospannacotta

Pannacotta er en enkel dessert som kan lages dagen i forveien!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg gelatinen til bløt i kaldt vann.

Kok opp melk, fløte, sukker, vanilje. Trekk kjelen til side, la trekke uten varme i 10 minutter. Kok opp igjen. Klem ute væsken av gelatinbladene og rør de inn i den varme blandingen. Tøm yoghurten og kokos over i en bolle, sil det varme over i yoghurten mens du rører så det ikke blir klumper.

Helles i formen den skal serveres i - glass, kopper etc. konsistensen er så bløt at den ikke kan hvelves som en vanlig pannacotta. Kan toppes med en bærsalat og sorbet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Panna cotta