Kyllingspyd med godt krydder

Kyllingspyd med godt krydder

Av og til må du banke kyllingen litt.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Legg aprikosen i vann i ca 5-7 minutter (eller lenger).
Begynn med å banke kyllingen med en kjøttklubbe, vinflaske eller hva du har for hånden. Legg den gjerne på matpapir (om du vil unngå rå kylling på skjærebrettet.)
Når den er flat, ha på det strimlede appelsinskallet, salt, pepper og estragon. Ha over litt olje.
Rull sammen kyllingbrystet. Ha på salt og pepper på utsiden også.
Ha kyllingbrystet i en stekepanne med smør og olje. (Bruk eventuelt en tannpirker for å holde det sammen). Stek det gyllent på alle sider.
Mens det steker, tørk av aprikosene og del dem i biter. Ha i pannen og la det steke med kyllingen.
Fjern kyllingen fra pannen når den er gjennomstekt og gyllen. Ta pannen av platen. Ha i fire spiseskjeer smør og rør det inn med aprikosene.
Servér gjerne med bakte grønnsaker og poteter.

Kanskje disse også frister?