Slik gjør du det:
Pisk sammen eggeplommen og maisenna.Splitt vaniljestangen på langs skrap ut frøene. Ha frø og stang i en kjele med fløte og melk. Kok opp og pisk godt slik at frøene ikke klumper seg. Avkjøl i noen minutter.Hell vaniljemelken over eggeblandingen og rør kraftig.Smelt sjokoladen (slik gjør du det). Hell melke-blandingen over sjokoladen (pass på å få med vaniljefrøene).Pisk eggehvitene med sukkeret til det får stive topper. Vend det inn i sjokoladeblandingen slik at det blir luftig.Smelt smør og pensle små ildfaste former. Ha sukker i formene og hel rundt på formene til det fester seg langs kantene og i bunnen. Hell i røren, men ikke helt opp til kanten.Varm ovnen til 160 grader. Stek i ca 15 minutter. Servér straks!
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.