Laks og risotto

Laks og risotto

Laks er så anvendelig at den kan serveres med pasta, couscous, men også risotto. Sjekk denne oppskriften!

Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Om ost: Bruk en ost du liker godt. Det er den som kommer til å sette mest smak på denne retten.
Finhakk løken. Stek den gyllen i smør og olje til den gyllen. Ha i risen og stek den i noen minutter. Ha i hvitvinen og rør rundt.
Når den nesten er kokt inn, ha i litt av kraften. Rør rundt til kraften er kokt inn før du har i mer. Fortsett til all kraften er borte.
Kjenn etter om risen er kokt. Er den ikke helt kokt, så fortsett prosessen med litt vann til den er ferdig.
Til slutt rører du inn osten.
Fisken
Ha på sitronsaft, salt og pepper. Del opp i to serveringsstykker.
Stek filetene i to, tre minutter på høy varme på hver side. Den trekker ikke være helt gjennomstekt.
Servér den på risottoen.Strø over finhakket gressløk. 
Du kan gjerne ha litt smørdampede grønnsaker til.