Bruchetta med mozzarella, tomat og hvitløk

Bruchetta med mozzarella, tomat og hvitløk

En tidløs og knasende sprø forrett, med herlig smak av mozarella og tomat.

Kristiane Suzanne Vilslund

Ingredienser

2 porsjoner

20 stk

Favabønner (renset og kokt)

1 stk

avokado

1 klype

salt

20 stk

Favabønner (renset og kokt)

1 stk

avokado

1 klype

salt

20 stk

Favabønner (renset og kokt)

1 stk

avokado

1 klype

salt

2 porsjon

Favorittbrød/ baguetter

1 fedd

hvitløk

10 stk

Gode tomater delt i små biter

4 skiver

Rødløk (tynne)

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene i en bolle (utenom salt, pepper, mozzarella, olje og pinjekjerner) og vend de forsiktig sammen. Tilsett litt olivenolje og smak til med pepper og salt.
Rist brødet i litt olivenolje eller smør i en stekepanne. Set litt hvitløkssmak på brødet ved å la et hvitløksfedd surre med smøret/ oljen.
Legg brødene på en tallerken og fordel tomatblandingen over. Ha over litt god olivenolje. Pynt med mozzarella, frisk basilikum og pinjekjerner.
Servert umiddelbart.