Allergivennlig Iskaffe mocca på pinne
Geniale små iskaffe-ispinner, med kun tre ingredienser! Oppskriften er nok til ca. 5 ispinner, avhenging av hvilke former du bruker.
Oppskrift av: Marie H. Roald
Ingredienser
5 porsjoner
5 dl
Sjokolademelk, laget av soya1 ts
espressopulver1 ts
Vaniljeekstrakt50 g
Mørk sjokolade til pynt ( valgfritt )Slik gjør du det:
Mål opp ønsket type sjokolademelk i et litermål.
Tilsett espresso pulver og vanilje ekstrakt og rør med en visp til du har en jevn røre hvor espresso pulveret er oppløst.
Fordél i ispinne-former og frys over natten.
Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller over vannbad, og avkjøl litt.
Ha i en frysepose og klipp ett lite hull i det ene hjørnet. Klem ut striper over de frossne ispinnene og sett tilbake i fryseren et par minutter for å stivne.
Oppbevar i fryseren i en boks kledd med bakepapir, eller i ispinne-form.