Allergivennlig Iskaffe mocca på pinne

Allergivennlig Iskaffe mocca på pinne

Geniale små iskaffe-ispinner, med kun tre ingredienser! Oppskriften er nok til ca. 5 ispinner, avhenging av hvilke former du bruker.

Oppskrift av: Marie H. Roald

Ingredienser

5 porsjoner

5 dl

Sjokolademelk, laget av soya

1 ts

espressopulver

1 ts

Vaniljeekstrakt

50 g

Mørk sjokolade til pynt ( valgfritt )

Slik gjør du det:

Mål opp ønsket type sjokolademelk i et litermål.
Tilsett espresso pulver og vanilje ekstrakt og rør med en visp til du har en jevn røre hvor espresso pulveret er oppløst.
Fordél i ispinne-former og frys over natten.
Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller over vannbad, og avkjøl litt.
Ha i en frysepose og klipp ett lite hull i det ene hjørnet. Klem ut striper over de frossne ispinnene og sett tilbake i fryseren et par minutter for å stivne.
Oppbevar i fryseren i en boks kledd med bakepapir, eller i ispinne-form.