Biscotti med pistasjnøtter

Biscotti med pistasjnøtter

Supergodt til en kopp kaffe eller te. Dypp den gjerne.

Berit Nordgarden
90 minutter
Bakverk

Ingredienser

150 g

pistasjnøttkjerner

70 g

mandler

150 g

meiersmør

220 g

sukker

400 g

hvetemel

1 stk

økologisk sitron - skallet av

3 stk

egg

Slik gjør du det:

Rist nøttene på 180 grader i ca. 10 min.
Bland mel, sukker, smør og sitronskall i en kjøkkenmaskin. Bland deretter inn nøttene (hele) og eggene så du får en deig. Det er ikke nødvendig å kna masse, bare så du får det sammen.
Rull deigen til pølser som er litt kortere en stekebrettet ditt, og la hvile i kjøleskapet en halvtime.
Legg pølsene med god avstand fra hverandre på et bakebrett og stek på 180 grader i 20-30 min.
Ta dem ut av ovnen og skjær ½ cm skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Legg skivene hver for seg tilbake på stekebrettet, og stek videre i 10 minutter.