Biscotti med pistasjnøtter
Supergodt til en kopp kaffe eller te. Dypp den gjerne.
Berit Nordgarden
90 minutter
BakverkIngredienser
150 g
pistasjnøttkjerner70 g
mandler150 g
meiersmør220 g
sukker400 g
hvetemel2 ts
bakepulver1 stk
økologisk sitron - skallet av3 stk
eggSlik gjør du det:
Rist nøttene på 180 grader i ca. 10 min.
Bland mel, sukker, smør og sitronskall i en kjøkkenmaskin. Bland deretter inn nøttene (hele) og eggene så du får en deig. Det er ikke nødvendig å kna masse, bare så du får det sammen.
Rull deigen til pølser som er litt kortere en stekebrettet ditt, og la hvile i kjøleskapet en halvtime.
Legg pølsene med god avstand fra hverandre på et bakebrett og stek på 180 grader i 20-30 min.
Ta dem ut av ovnen og skjær ½ cm skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Legg skivene hver for seg tilbake på stekebrettet, og stek videre i 10 minutter.