Biscotti med pistasjnøtter

Biscotti med pistasjnøtter

Supergodt til en kopp kaffe eller te. Dypp den gjerne.

Berit Nordgarden
90 minutter
Bakverk

Ingredienser

  • 150 g

    pistasjnøttkjerner
  • 70 g

    mandler
  • 150 g

    meiersmør
  • 220 g

    sukker
  • 400 g

    hvetemel
  • 2 ts

    bakepulver
  • 1 stk

    økologisk sitron - skallet av
  • 3 stk

    egg
  • Slik gjør du det:

    Rist nøttene på 180 grader i ca. 10 min.
    Bland mel, sukker, smør og sitronskall i en kjøkkenmaskin. Bland deretter inn nøttene (hele) og eggene så du får en deig. Det er ikke nødvendig å kna masse, bare så du får det sammen.
    Rull deigen til pølser som er litt kortere en stekebrettet ditt, og la hvile i kjøleskapet en halvtime.
    Legg pølsene med god avstand fra hverandre på et bakebrett og stek på 180 grader i 20-30 min.
    Ta dem ut av ovnen og skjær ½ cm skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Legg skivene hver for seg tilbake på stekebrettet, og stek videre i 10 minutter.