Bringebær-brownie
Brownies er alltid en vinner!
Christopher Sjuve
60 minutter
KakeIngredienser
100 g
sjokolade, mørk100 g
smør2 ts
vaniljesukker3 ts
kakao200 g
sukker3 stk
egg100 g
hvetemel1 neve
valnøtterSlik gjør du det:
Brekk sjokoladen i mindre biter og smelt sammen med smør over et vannbad. Pisk inn vaniljesukker, kakako og sukker. Visp inn et egg av gangen til røren er glatt og fin. Tilsett melet og rør godt rundt. Rør inn valnøttene.Legg bringebær i bunnen av en smurt form ca. 20x20 cm.Hell røren over. Stek på 175°C i ca. 40 minutter. Den skal være myk og litt klissete når den er ferdig. Serveres varm med friske bær, krem, is eller tykk yoghurt naturell! Ubeskrivelig godt!Dagen etter kan den med fordel varmes litt i microbølgeovnen og nytes på nytt!