Brokkolichips
Det beste du kan lage av to ting som normalt går i søpla.
Gry Catinka Wold
20 minutter
Forretter og småretterIngredienser
2 porsjoner
Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 195 grader på grill og varmluft (225 grader uten).
Lag eggestand ved å røre sammen det rå egget og melken i en bolle.
I en annen bolle blander du gode urter og krydder sammen med brødsmulene. Selv liker jeg å bruke enten tacokrydder, eller jeg blander inn basilikum, oregano, paprikakrydder, salt og pepper.
Skjær brokkolistilken i så mange skiver du ønsker, og dypp bitene i eggestanden først og brødsmuleblandingen etterpå.
Legg dem på et bakepapir på en plate 1/3 opp i ovnen, i ca 10 minutter til chipsen er gyldne.
Passer som forrett eller tilbehør til fiske- og kyllingretter. Eller som snacks, bare som de er.