Brownies

Brownies

Dette er skikkelig amerikanske brownies med valnøtter! Browniesene får en sprø utside og er saftige og myke inni.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

  • 225 g

    smør
  • 3 stk

    egg
  • 4.5 dl

    sukker
  • 2.5 dl

    hvetemel
  • 4 ss

    kakaopulver
  • 1 ts

    vaniljesukker
  • 0.5 dl

    valnøtter
  • Slik gjør du det:

    Smelt smøret og sett det til side.
    Pisk sammen egg og sukker til eggedosis og hell forsiktig i det avkjølte smøret. Sikt inn det tørre og bland forsiktig.
    Hell røren over i en liten langpanne med bakepapir og dryss over grovt hakkede valnøtter.
    Sett langpannen på nederste rille i stekeovnen og stek kaken ved 175 grader i ca. 20 minutter.
    Avkjøl kaken.
    TIPS: Disse myke, deilige sjokoladestykkene smaker godt alene med et melisdryss over, eller sammen med crème fraîche og bær, is eller krem.