Budapestrull

Budapestrull

Denne kaken kan med fordel lages ferdig dagen i forveien.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

6 stk

Eggehviter

3 dl

sukker

1 pk

Kakefyll med vaniljesmak, uten koking

Fyll:

2 ss

melis

2 stk

Små bokser hermetiske mandariner

Slik gjør du det:

Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs. Vend inn i kakefyllet. Ha deigen i en bakepapirkledd langpanne.
Stek kaken midt i ovnen ved 175 grader i 20 min.
Hvelv kaken på et sukret kjøkkenhåndkle eller bakepapir. Fjern bakepapiret (som langpannen var kledd med) og avkjøl kaken med den varme langpannen over.
Pisk kremfløte og melis til krem. La mandarinene renne godt av og hakk dem opp i små biter.
Bland mandarinene inn i kremen.
Bre fyllet over den kalde kaken. Rull sammen kaken fra langsiden og legg den på et fat.