Byggmelsrullekake med tyttebærkrem

Byggmelsrullekake med tyttebærkrem

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Kake

Ingredienser

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 225°C. Kle en langpanne med bakepapir. Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt i mel og bakepulver og vend inn med hjelp av en slikkepott. Hell røren i langpannen og glatt den jevnt ut. Stek kaken midt i stekeovnen i 6-8 min. Pisk krem mens kaken stekes og vend inn rørte tyttebær. Legg et bakepapir på en kakerist og sikt et tynt lag sukker over. Vend den ferdig stekte kaken ut på bakepapiret og dra forsiktig av bakepapiret kaken er stekt i. (Er papiret vanskelig å trekke av, legg et kjøkkenhåndkle fuktet i kaldt vann over). Fordel tyttebærkrem over kaken. Smør ikke helt ut til kanten som ligger lengst fra deg. Rull kaken sammen fra langsiden (nærmest deg). Prøv å få begynnelsen ganske tett rullet sammen, slik at det ikke blir hull i kaken. La rullekaken ligge med skjøten ned til den er avkjølt. Dryss med melis (i en liten sikt) før servering. Tips: Minibløtkaker: Del rullekaken i skiver og sprøyt over krem. Pynt ev med tyttebær.