Cajun-krydderblanding
Oppskrift av: Craig Whitson
5 minutter
KrydderblandingIngredienser
1 porsjon
1.5 ts
salt1 ts
paprikapulver1 ts
løkpulver1 ts
hvitløkpulver1 ts
chilipulver1 ts
kajennepepper1 ts
malt sort pepper0.5 ts
malt hvit pepper0.5 ts
tørket timian0.25 ts
tørket oreganoSlik gjør du det:
Bland alle ingrediensene i en liten bolle. Hell krydderblandingen over i en lufttett beholder og oppbevar i et mørkt skap. Tips: Du vil sannsynligvis finne ut at denne blandingen skal brukes ofte. Ikke rart, siden den fungerer bra til kjøtt, fisk, grønnsaker og mye mer. Da kan det være naturlig å gange opp oppskriften. Jeg pleier å erstatte teskjeer med spiseskjeer. Det har til og med hendt at jeg har brukt kopper... Oppskriften er hentet fra "Far lukter svidd" av Craig Whitson (Gyldendal Fakta 2003)