Cake Pops
Kake, glasur, pynt og kjærlighet på pinne - samtidig!
Oppskrift av: Lise Finckenhagen
90 minutter
KonfektIngredienser
Grunnoppskrift på brownies
250 g
sjokolade, mørk250 g
smør5 dl
sukker5 stk
egg3 dl
mel2 ts
bakepulverTil dekorering/utforming
Slik gjør du det:
Smelt smøret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rør inn hakket sjokolade.
Visp sammen egg og sukker. Hell sjokoladesmøret over eggene og rør godt.
Sikt sammen mel og bakepulver, rør det tørre inn i sjokoladeblandingen og rør det glatt. Hell røren over i en form (ca. 25x30 cm) kledd med bakepapir. Stek kaken ved 165 grader i ca. 40 minutter.
Avkjøl kaken, kna den sammen og rull kakemassen til jevne kuler. Avkjøl kulene 2 til 3 timer i kjøleskap og la gjerne kulene få ligge en halv times tid i fryseren før dypping.
Stikk en pinne i hver kule og rull/dypp kulene i smeltet sjokolade. La overflødig sjokolade få dryppe av. Pynt med kakestrø og stikk pinnen i oasis. Oppbevar kakene kjølig.