Chili-lime kylling med pasta
En enkel, herlig, liten rett med kylling og chili.
Christopher Sjuve
20 minutter
Ingredienser
3 stk
kyllingfilet5 stk
cherrytomat150 g
lasagneplater0.5 dl
ruccola0.25 dl
olivenolje0.5 ss
balsamico0.5 ss
kapers1 ss
limeskall1 stk
små, røde chiliSlik gjør du det:
Stek kyllingfiletene i smør på middels varm stekepanne 8-9 minutter på hver side. La dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver.
Brekklasagneplatene i store biter og kok ca 13 minutter med olje og salt i vannet. Skyll pastaen raskt i rennende, kaldt vann.
Mens kyllingen steker og pastaen koker lager du dressingen. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chilipepper og la stå noen minutter og trekke.
Fordelpastaen på tallerkenene. Legg på kylling, delte tomater og ruccola. Ha over dressing. Server med ferskt brød.
Oppskriften kommer fra matbloggen Heidis mat og kaker.