Cupcakes med gulrot
Cupcakes er lekre når de lages på denne måten.
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
30 minutter
BakverkIngredienser
320 g
mel3 ts
bakepulver0.25 ts
salt1 ts
kanel230 g
smør(romtemperert)450 g
sukker4 stk
storeegg85 ml
varm melk5 stk
gulrot, revet1 stk
eple, revetMarshmallow cream cheese frosting
300 g
kremost0.5 bokser
marshmallowfluffSlik gjør du det:
Dette blir omtrent 20 cupcakes.
Sett ovnen på 180 grader og sett 20 muffinsformer klare i muffinsbrettet.
Sikt mel, bakepulver, salt og kanel minst 2 ganger, sett det til siden så lenge.
Pisk smør og sukker i en mikserbolle, fluffy, i cirka 5 minutter.
Sett mikseren på det laveste og tilsett et egg om gangen, miks hvert egg kun til du ser at det er godt blandet og ikke mer en det.
Tilsett melblandingen og varm melk i 2 omganger kun til alt er godt blandet.
Tilsett så revet gulrot og revet eple, jeg river det minst mulig med fint rivjern. Bland det godt sammen.
Legg en iskremskje av blandingen i hver muffinsform og stek deti midten av ovnen på 180 grader i cirka 18 minutter.
Avkjøl cupcakene helt.
Frosting
Miks ingrediensene godt sammen. Til de på bildet har jeg brukt en Wilton 1A tipp og lager 2 swirls på den avkjølte cupcaken og plasserer en marsipanrose på toppen