Daimkake

Daimkake

Herlig sjokoladekake dekket med nydelig daimkrem!

Oppskrift av: Camilla Agerup

Ingredienser

200 g

smør

4 stk

egg

2 dl

sukker

2.5 dl

hvetemel

1 krm

salt

Daimkrem

1 ss

kakao

2 ss

melis

2 stk

Daim, dobbel pakke

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en kjele. Bryt sjokoladen i mindre biter og smelt den forsiktig i det varme smøret. Avkjøl litt.
Visp egg og sukker til en lett eggedosis. Bland inn sjokoladen. Sikt inn mel og salt. Bland alt forsiktig. Hell røren i formen, 24 cm i diameter, og stek i nedre del av ovnen ved 200 grader i 15 minutter. La kaken avkjøles, helst i kjøleskap over natten.
Visp kremen sammen med kakao og melis. Den skal ikke være for stiv. Vend inn grovhakket Daim, spar litt til pynt på kaken.
Legg kakebunnen på et fat og topp med Daimkrem og enda mer Daim til pynt. Har du friske bær, kan du også pynte med disse.