Den perfekte browniesen
Endelig har jeg funnet den ultimate oppskriften!
Oppskrift av: Fredrik Solbakk Andersen
Ingredienser
400 g
sukker240 g
meierismør4 stk
egg50 g
kakao200 g
melkesjokolade100 g
70% kakaosjokolade100 g
dronningsjokolade1 ts
salt1 ts
bakepulver120 g
melSlik gjør du det:
Start med å hakke alle sjokoladen. Smelt så smøret på medium varme. Når smøret er smeltet tilsetter du sukkerer og rører i 2 minutter over platen.
Ha blandingen over i en skål, og tilsett egg, kakao og 1/3 av den hakkede sjokoladen.
Sikt inn mel, salt og bakepulver, og vend dette forsiktig inn til alt er godt blandet.
Tilsett enda 1/3 av sjokoladen, og vend dette forsiktig inn.
Fordel røren i en form, og fordel det som er igjen av sjokolade på toppen før du steker brownien på 175 grader i ca 30 minutter.
Avkjøl, og server med krem, is eller f.eks karamellsaus.