Den perfekte browniesen

Den perfekte browniesen

Endelig har jeg funnet den ultimate oppskriften!

Oppskrift av: Fredrik Solbakk Andersen

Ingredienser

  • 400 g

    sukker
  • 240 g

    meierismør
  • 4 stk

    egg
  • 50 g

    kakao
  • 200 g

    melkesjokolade
  • 100 g

    70% kakaosjokolade
  • 100 g

    dronningsjokolade
  • 1 ts

    salt
  • 1 ts

    bakepulver
  • 120 g

    mel
  • Slik gjør du det:

    Start med å hakke alle sjokoladen. Smelt så smøret på medium varme. Når smøret er smeltet tilsetter du sukkerer og rører i 2 minutter over platen.
    Ha blandingen over i en skål, og tilsett egg, kakao og 1/3 av den hakkede sjokoladen.
    Sikt inn mel, salt og bakepulver, og vend dette forsiktig inn til alt er godt blandet.
    Tilsett enda 1/3 av sjokoladen, og vend dette forsiktig inn.
    Fordel røren i en form, og fordel det som er igjen av sjokolade på toppen før du steker brownien på 175 grader i ca 30 minutter.
    Avkjøl, og server med krem, is eller f.eks karamellsaus.