Dobbel sjokolade cupcake

Dobbel sjokolade cupcake

Her blir den største kaloribomben på haugen presentert. Velbekomme.

Oppskrift av: Nina Gholami

Ingredienser

Cupcakes:

100 g

sukker

4 stk

egg

350 g

hvetemel

2 dl

melk

1 neve

valnøtter

Frosting:

250 g

smør

200 g

melis

250 g

kremost

Slik gjør du det:

Cupcakes

Pisk smør og sukker til lys og luftig konsisens. Ha i ett egg om gangen og pisk godt mellom hvert egg.
Bland sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Hell det oppi bakebollen med smør og sukker-blandingen. Ha i melka og la kjøkkenmaskinen piske dette godt sammen.
Til slutt vender du inn grovhakket sjokolade og valnøtter.
Fordel røra jevnt i muffinsformer. Stekes i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter.

Frosting

Pisk smør,melis og vaniljesukker til blandingen blir lys og veldig luftig. Tilsett kremost og sitronsaft og pisk til det er blandet inn. Ikke pisk for mye da det kan stå fare for at frostingen blir myk/rennende. Husk å smake underveis også, trenger du mer av noe så tilføyer du det. 
Ha frostingen i en sprøytepose med en fin tip. Pynt de avkjølte cupcakesene. Pynt toppen med sjokoladekuler. Du kan enten ha dem så enkle som de er, eller så kan du drysse på med litt spiselig glitter, strøssel eller sirup. Du kan også gjerne lage flagg som ekstra pynt.