Eksotisk fruktrull
Denne smaker ekstra godt sammen med pisket krem eller is.
Oppskrift av: Anita Bakker
Ingredienser
Slik gjør du det:
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott.
Bre røren utover i en langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Legg bakepapir på bakebordet og strø litt sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er litt avkjølt.
Del mango i passe biter, del pasjonsfrukten i to og skrap ut innholdet. Fordel det over kaken og rull kaken sammen.
Kaken serveres med pisket krem og eventuelt mer pasjonsfrukt eller annen fruktsaus.
Ekstra fruktsaus: Bland fruktkjøtt fra 5 pasjonsfrukter, 2 ss melis og 3 ss vann i en kjele. Gi det et lite oppkok og sett kaldt frem til servering.