Fancy iskrem med pasjonsfrukt

Fancy iskrem med pasjonsfrukt

Denne iskremen ser lekker ut og smaker himmelsk.

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

  • Din favorittsjokolade
  • 1 stk

    Boks med søt, kondensert melk
  • 4 dl

    kremfløte
  • 3 ss

    pasjonsfrukt
  • Slik gjør du det:

    Hell søt kondensert melk i en mikserbolle. Hell også ikremfløten.
    Visp til blandingen blir luftig, ca. 4-5 minutter, tilsett pasjonsfrukt og vend inn.
    Start med å smelte sjokolade. Pensle silikonformen godt med den smeltede sjokoladen og sett i fryseren i cirka 5 minutter. Gjenta pensling og frysing ca. tre ganger.
    Fyll formen med iskrem, nesten helt til toppen, og sett det i fryseren i 30 minutter. Ta den så ut og dryss cirka 1 ss med sjokolade på toppen slik at den dekker all iskremen.
    Frys det så i minst 3 timer.
    Like før du skal servere, «popper» du dem ut av silikonformen.