Franske crêpes
Franske crêpes kan du enten fylle med pålegg for en deilig lunsj, eller servere det som dessert med en litt søtere topping.
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
6 porsjoner
Slik gjør du det:
Ha alle ingrediensene i en miksebolle og miks til alt er godt blandet. Settrøren kaldt i minst 2 timer, eller til konsistensen blir som kremfløte.
Rør godt i bollen med en slikkepott før du starter stekingen.
Dypp en bit kjøkkenpapir i matfett og gå over stekepannen med den mellom hver crêpe du steker.
Hell ca. 1/2 dl røre i stekepannen, vend på pannen slik at røren dekker hele. Stek til pannekaken er gyllenbrun på undersiden, og overflaten har tørket. Dette tar ca. 20-40 sekunder. Løsne kantene med en spatula eller stekespade og snu pannekaken. Stek den andre siden i ca. 15 sekunder til.