Frokostkaker med kokos
Det er godt med til kokos til frokost.
Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
Ingredienser
2 stk
bananer1 stk
egg35 g
kokosolje100 g
havremel40 g
mandelmel40 g
Tranebær (tørkede) eller rosiner20 g
kokosmasse1 ss
chia0.5 ts
bakepulver1 klype
saltSlik gjør du det:
Forvarm ovnen til 175 grader. Kle et bakebrett med bakepapir.
I en bolle, mos bananene skikkelig med egg og kokosolje.
I en annen bolle, bland sammen de resterende ingrediensene; havremel, mandelmel, tranebær, kokos, chia, bakepulver og salt.
Bland disse ingrediensene med bananmosen til det er godt blandet.
Legg skjeer av blandingen på bakepapiret, med litt avstand mellom hver skje.
Bak i 15 minutter til det er gylne.
Avkjøl på rist.
De holder seg fint i 2-3 dager i en lufttett boks.