Frokostkaker med kokos

Frokostkaker med kokos

Det er godt med til kokos til frokost.

Oppskrift av: Clotilde Dusoulier

Ingredienser

2 stk

bananer

1 stk

egg

100 g

havremel

40 g

Tranebær (tørkede) eller rosiner

1 ss

chia

0.5 ts

bakepulver

1 klype

salt

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 175 grader. Kle et bakebrett med bakepapir.
I en bolle, mos bananene skikkelig med egg og kokosolje.
I en annen bolle, bland sammen de resterende ingrediensene; havremel, mandelmel, tranebær, kokos, chia, bakepulver og salt.
Bland disse ingrediensene med bananmosen til det er godt blandet.
Legg skjeer av blandingen på bakepapiret, med litt avstand mellom hver skje.
Bak i 15 minutter til det er gylne.
Avkjøl på rist.
De holder seg fint i 2-3 dager i en lufttett boks.