Fudge brownies
Deilig brownies som er sprø utenpå og myk inni...
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
Slik gjør du det:
Ha sjokolade i en bolle sammen med smør, og smelt det overet vannbad.
Ha egg, sukker ogvanilla paste i en annen bolle og bland det lett sammen før du rører inn den smeltede sjokoladeblandingen. Det som er viktig å huske på er at duikke visper mer enn høyst nødvendig etter at eggene er tilsatt - maks 30 sekunder.
Bland sammen mel, kakao og salt, og vend det inn i rørenmed en slikkepott, Maks 30 sek.
Hell røren over i en form som er minst 25 x 30 cm og kledd med bakepapir.Stek den på 170 °C i 25 minutter, ikke lenger. Avkjøl browniesen helt.
Sett den avkjøltebrowniesen i fryseren i 30 minutter før den skjæres opp, da blir det lettere å få fine biter.