Slik gjør du det:
Jeg valgte å bruke et ferdigkjøpt brytebrød til dette formålet, og brødet ble fylt med
Hjemmelaget pesto
Parmaskinke
Bøffelmozzarella (i skiver)
Puré av soltørket tomat (soltørket tomat i olje kjørt til puré med stavmikser)
Tomater (i skiver)
Kokt egg (i skiver)
Avocado (i skiver)
Dette legger du lagvis til brødet er fylt.
Skjær toppen av brødet. Fjern så mye av innmaten som du ønsker. Legg ovenfornevnte fyll lagvis og legg til slutt på topplokket.
Serveres med ekstra kokt egg, pesto og puré av soltørket tomat.
En smakfull lunsj som gjør en god dag enda bedre :)
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.