
Fylte paprika
Oppskrift av: Christopher Sjuve
15 minutter
TilbehørIngredienser
3 stk
paprika3 stk
champignon1 stk
løk4 ss
revet ost1 fedd
hvitløk, pressetSlik gjør du det:
Hak løk og sopp fint. Stek til det er gyllen. Ha i hvitløk og smak til med timian og salt.
Vend inn revet ost.
Skjær "hatt" av paprikaene". Fjerne frøene (enklest med en finger). Hold paprikaen med den åpne siden over vasken og gi den et kakk, så kommer de løse frøene ut.
Fyll med løkblandingen.
Grill paprikaene på grillen.
Bruk en stor "pølseklype" til å grille paprikaene på sidene (det hindrer at fyllet ramler ut).
Grill til paprikaene har fått litt svarte flekker.
De kan også bakes i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter, eller til de får litt farge.