Gluten- og melkefri langpanne sjokoladekake
Enkel, saftig og holdbar kake helt uten gluten og melk. Så lett å lage at alle kan få det til. Her er det ikke mye hokus pokus!
Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
45 minutter
KakeIngredienser
4 porsjoner
2 stk
egg3 dl
sukker3.5 dl
Schär bread mix2 ts
fiberhusk1.5 ts
bakepulver2 ts
vaniljesukker2 ss
kakao1.5 dl
Soyamelk2 dl
rapsoljeFylll
100 g
Smøremyk rapskokos350 g
melis2 ss
kakao1 ss
vaniljesukker4 ss
SoyamelkSlik gjør du det:
Kake:Kjør sukker og egg hvitt. Bland alt det tørre og ha det og det våte over samtidig. Rør først forsiktig til alt er blandet. La så kjøkkenmaskinen gå i ca 5 minutter.
Hell røren over i en liten papirkledt langpanne. Stek på 225 gr i 15-20 minutter.
Fyll
Smelt rapskokos, ha oppi kako og vaniljesukker. Rør godt og tilsett melis og melk. Rør godt. Bre fyllet på varm kake og strø på pynt. Sett så kaken kaldt noen timer.